Energiezuinige staalframewoning Deurne

In Deurne realiseren we een bijzondere staalframewoning opgebouwd uit staalframes. De staalframes worden geleverd door Nedframe. Bij deze revolutionaire woning bouwen we samen met onze partners een compleet staalframecasco, voorzien de woning vervolgens van een speciaal isolatiepakket en werken de woning vervolgens verder af. De woning wordt voorzien van geavanceerde apparatuur. Daardoor ontstaat een zeer energiezuinige woning, die snel gebouwd wordt en tegen een scherpe prijs.
Bouwen met staalframes is de nieuwe manier van bouwen die energiezuinig en duurzaam bouwen mogelijk maakt. Als bouwbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, kiezen wij voluit voor deze kwalitatief hoogstaande moderne bouwmethode.

Meer achtergronden over deze bijzondere woning vindt u op de blog over de woning: www.living2020.nl

De woning wordt voorzien van uitgekiende installaties waarmee de woning praktisch energieneutraal wordt en daarmee nu al voldoet aan de eisen die vanaf eind 2020 aan alle nieuwe gebouwen gesteld worden. Zo krijgt de woning o.a. een warmtepomp, een zonneboiler systeem, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.