Peter Hurkmans Bouw, profiteer van de ervaring van bevlogen vakmensen

Wij bouwen met liefde en passie. Natuurlijk gebruiken we stoere materialen als steen, beton, hout en staal. Maar de manier waarop we die verwerken, de manier waarop we uw huis bouwen, geeft een extra meerwaarde. Een meerwaarde die u dagelijks ervaart in uw huis.

We werken met een team ervaren vakmensen die één ding gemeen hebben: iedere keer weer superkwaliteit willen leveren, iedere keer weer de uitdaging aangaan om iets unieks te realiseren. Een woning die er in positieve zin uitspringt.

Uiteraard helpt het daarbij dat de basis gevormd wordt een prima vakopleiding. En dat het vakmanschap verder verdiept is door vele aanvullende cursussen. Maar er is ook de focus op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technieken, duurzame materialen. Want we zijn er heilig van overtuigd dat de bouwwereld de komende jaren voor belangrijke veranderingen staat. Dat duurzaam en energieneutraal bouwen écht de toekomst heeft. En daarbij willen we graag in de voorhoede lopen. Voor een betere wereld. Voor uw duurzame, comfortabele woning.

We hebben ons gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden voor de particuliere markt. Van nieuwbouw en verbouwingen tot renovatie en restauratie. Kwaliteit, eerlijkheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Daarnaast staan wij zeker open voor de eigen mening en inbreng van de klanten. Wij houden van een open gedachtewisseling waarbij de wensen van de klanten gecombineerd worden met onze kennis en ervaring. Zo ontstaan mooie resultaten. En daar doen we het allemaal toch voor!