Aannemer verbouwing van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.

Het begrip ‘verbouwing van een woning’ is nogal veelomvattend. Het kan gaan om een relatief simpele vervanging van bijvoorbeeld een kozijn, maar soms ook om een echt ingrijpende verbouwing, waarbij de woning (of het vrijstaande huis, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap huis of boerderij) praktisch helemaal gestript wordt en opnieuw opgebouwd.
Wij zijn een flexibel bouwbedrijf die het hele terrein van de verbouwing beheerst. We zijn klein genoeg om de eenvoudige verbouwingen snel en efficiënt (en dus zonder dure overhead) te realiseren, maar daarnaast hebben we goede afspraken met onze collega’s en toeleveranciers zodat we ook grote, gecompliceerde verbouwing perfect kunnen maken.

Onze jarenlange ervaring in de bouwwereld (en onze open houding naar onze klanten) maakt dat we u al in een vroeg stadium prima kunnen adviseren over de meest wenselijke aanpak van de verbouwing. Want natuurlijk wilt u de beste materialen, maar u wilt ook een scherpe prijs én u wilt ook graag duurzaam en energiezuinig bouwen. Door bijtijds met elkaar om de tafel te gaan zitten, is dat vaak goed te realiseren.
Wij maken u graag deelgenoot van onze kennis en ervaring. Een meerwaarde die zich vertaalt in kostenbewust en klantvriendelijk bouwen.

Bel of mail ons, als onze aanpak van verbouwingen u aanspreekt. We maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.