Aannemersbedrijf voor het bouwen van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.

Aannemersbedrijf voor het bouwen of renoveren van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Peter Hurkmans Bouw is een aannemersbedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij geloven er heilig in dat een intensief contact met de klant een beter gebouw oplevert. Natuurlijk omdat een goede afstemming over materialen en installaties zorgt dat technisch alles aan uw wensen voldoet. Maar vooral omdat we er dan zo voor kunnen zorgen dat uw huis meteen als een warme, veilige omgeving voelt.
In een huis moet u immers wonen, leven, gelukkig zijn, eventueel werken, kortom u moet elke dag weer volop kunnen genieten van uw hoogstpersoonlijke thuis. En of het nu een woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning is, maakt niet uit. Wij zorgen altijd dat u perfect kunt wonen.

Aannemersbedrijf voor het bouwen of renoveren van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Daarom vinden wij het ook zo prettig om al in een heel vroeg stadium te overleggen. We kunnen u, op basis van onze jarenlange ervaring, tal van ideeën aan de hand doen. We weten, vanuit ons vakmanschap, welke oplossingen bijdragen aan groter woongenot. En we zijn prima op de hoogte van alle mogelijkheden van energiebesparing en duurzaam bouwen. Zodat uw woning zowel een heerlijke plek is om in te leven als ook bijdraagt aan het verantwoord omgaan met onze hulpbronnen en het klimaat.


Aannemersbedrijf voor het bouwen of renoveren van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.We hebben er voor gekozen om te werken vanuit een kleine vaste kern, waardoor u nooit te maken krijgt met fikse overheadkosten. Maar daarnaast hebben we een zeer uitgebreid netwerk van collega’s en toeleveringsbedrijven waardoor we ook omvangrijke projecten tot een prima einde kunnen brengen.
Maar altijd houden wij de regie over het bouwproces.
In overleg met u kijken we of u gebruik maakt van de voordelen van dit bouwteam. Of dat u voor een andere vakman kiest.

Aannemersbedrijf voor het bouwen of renoveren van uw woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf dat u op het hele terrein van bouw en verbouw van dienst kan zijn. Als u een indruk wilt van onze activiteiten, lees dan verder op een van de volgende pagina’s:
Aannemer nieuwbouw
Aannemer aanbouw of uitbouw
Aannemer verbouwing
Aannemer renovatie

Als onze manier van werken u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.