Profiteer van alle voordelen van het nieuwe bouwen met ons bouwadvies.

De bouwwereld maakt op dit moment mooie ontwikkelingen door. Nieuwe bouwconcepten, nieuwe technieken en nieuwe materialen maken het mogelijk om duurzaam, energiezuinig en sneller te bouwen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen en met een optimaal comfortabel huis als resultaat. Een nieuwe manier van bouwen met veel voordelen, zoals bijvoorbeeld het passief bouwen gecombineerd met staalframebouw.

De nieuwe manier van bouwen vraagt een gedegen advies.
Het zal u duidelijk zijn dat deze nieuwe manier van bouwen alleen succesvol is als het bouwplan vanaf het eerste begin uitgaat van de nieuwe mogelijkheden en eisen. Het vergt een nieuwe manier van denken en ontwerpen om zo optimaal mogelijk te profiteren van alle voordelen.

Wij hebben al veel ervaring met het nieuwe bouwen, profiteer daarvan!
Duurzaam en energiezuinig bouwen heeft al lange tijd onze bijzondere aandacht, we zijn gespitst op alle nieuwe ontwikkelingen in de markt en staan vooraan om nieuwe technieken en materialen in de praktijk te testen.
Daardoor kunnen we u als geen ander adviseren over het nieuwe bouwen. We combineren een uitgebreide kennis van de nieuwe ontwikkelingen met intensieve praktijkervaringen en weten daardoor welke technieken in de praktijk echt werken en waar u het meest optimaal profijt van hebt.
We hebben goede contacten met architecten die de voordelen van dit nieuwe bouwen kunnen vertalen naar een aantrekkelijke en duurzame woning. We kunnen, als service, daarom al in een heel vroeg stadium een ontwerp voor de woning leveren én we kunnen u, als u dat wilt, in contact brengen met deze architecten. Zodat u optimaal profiteert van alle mogelijkheden van het nieuwe bouwen.

We hebben veel kennis van passief bouwen, we lopen voorop bij het toepassen van staaframebouw en weten hoe je een optimaal isolatiepakket ontwerpt én toepast. Want het nieuwe bouwen vraagt, naast kennis van nieuwe concepten en technieken, vooral ook aandacht voor uitvoeringsdetails die het verschil maken.

Als u ook wilt profiteren van ons bouwadvies, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.