Bouwen en verbouwen van uw vrijstaande woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.

Wij zijn een bouw- en metselbedrijf dat hoofdzakelijk voor de particuliere markt werkt. Dat klinkt wellicht wat plechtig, maar het betekent in de praktijk dat we een heel nauw contact hebben de mensen die in het huis wonen of komen te wonen. We hechten veel waarde aan het goed luisteren naar de wensen en geven dan vanuit ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring een goed advies. En hoe eerder we het gesprek aan gaan, hoe meer we bij kunnen dragen aan het succesvolle bouwen of verbouwen van uw woning, vrijstaand huis, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap huis of boerderij.

Onze werkzaamheden kunnen in grote lijnen onderverdeeld worden in:

Bouwen en verbouwen van uw vrijstaande woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Nieuwbouw van uw huis
Het bouwen van een nieuw huis is een van de grote beslissingen die een mens in zijn of haar leven neemt. Het is iets wat je (meestal) niet vaak doet en waar de keuzes die maakt flinke gevolgen heeft. Een van de voornaamste keuzes is natuurlijk wel wie je de realisatie van je huis toevertrouwt. Bij een zo persoonlijke zaak als de nieuwbouw van uw huis, is het logisch om te kiezen voor een bouwer die dat persoonlijk aspect zwaar laat wegen.Bouwen en verbouwen van uw vrijstaande woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Aanbouw of uitbouw van uw woning
Bij het vergroten van uw bestaande woning is goed advies van veel belang. Je kunt immers niet zomaar een stuk aan je woning plakken. Technisch moet het allemaal perfect zijn en ook qua stijl moet het kloppen (of mag het soms net contrasteren!).Bouwen en verbouwen van uw vrijstaande woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Verbouwing zonder zorgen
Voor de verbouwing van uw huis stelt u terecht hoge eisen aan uw aannemer. Hij moet zijn vak perfect beheersen, hij moet de werkzaamheden efficiënt tot een goed einde brengen, hij moet u alle zorgen uit handen nemen en hij moet met goede ideeën komen.
Als u al deze eisen stelt, komt u eigenlijk als vanzelf bij ons uit.
Bouwen en verbouwen van uw vrijstaande woning, twee-onder-een-kap huis of boerderij.Renovatie met respect
U hebt een woning met een klassieke uitstraling en u geniet dagelijks van het bijzondere karakter van uw huis. Maar het comfort is niet meer helemaal van deze tijd en de energiezuinigheid kan ook wel wat verbeterd worden. Dus u hebt besloten dat het tijd is voor een renovatie. Dan is het zaak dat u een deskundige aannemer zoekt die met vakmanschap en liefde te werk gaat.
We maken graag een afspraak met u om van gedachten te wisselen over uw bouw- of verbouwplannen. Mail ons en ontdek welke toegevoegde waarde wij voor uw plannen kunnen zijn.