Ons werkgebied is Oost-Brabant en Noord-Limburg (globaal Someren, Asten, Deurne, Helmond, Venray, Horst, Sevenum), maar ook daarbuiten zijn we actief

Het werkgebied van Peter Hurkmans Bouw bestrijkt globaal Oost-Brabant en Noord-Limburg. We hebben ons kantoor in America, net op de grens van Brabant en Limburg en zijn van daaruit eenvoudig in de hele regio. We hebben regelmatig projecten in plaatsen als bijvoorbeeld Someren, Asten, Deurne, Helmond en (aan de Limburgse kant) Horst, Venray, Sevenum.
Maar natuurlijk voeren we van tijd tot tijd ook projecten in andere delen van het land uit.

Het voordeel van een lokaal gewortelde aannemer is tweeledig. Omdat we veel in de regio werken, weten we nauwkeurig hoe we om moeten gaan met plaatselijke voorschriften. We weten precies waar we moeten zijn en waar we rekening mee moeten houden.
Daarnaast werken we intensief samen met regionale collega-bouwbedrijven. Een bouwteam dat elkaar mooi aanvult en veel met elkaar samenwerkt. Waardoor veel problemen voorkomen worden en het hele bouwproces soepel verloopt.

Als u ook graag in zee gaat met een lokaal gewortelde aannemer, mail ons dan, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.