Werkwijze: we werken met een duidelijk stappenplan bij het bouwen van uw nieuwbouw huis, twee-onder-een-kap woning of boerderij.

Voor de meeste mensen is het bouwen of verbouwen van een huis iets wat ze een enkele of hooguit een paar keer in hun leven doen. Het is dan ook prettig als ze te maken krijgen met een aannemer die kiest voor een persoonlijke benadering.

Wij werken praktisch alleen voor particuliere opdrachtgevers en we weten uit ervaring dat eigenlijk iedereen het zeer op prijs stelt als wij onze kennis en expertise gebruiken om door het hele bouwproces heen advies te geven. Advies over de uitvoering, over de materialen, over technieken en over de afwerking.

Stappenplan bij het bouwen en verbouwen van uw woning.
Wij werken met een duidelijk stappenplan, zodat de klant precies weet waar hij of zij aan toe is.

1. Een inventaris van de wensen. Wij beginnen altijd met een goed en uitgebreid gesprek. Wij willen er zeker van zijn dat heel helder is wat u voor ogen staat. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook tal van suggesties om tot een beter eindresultaat te komen. Pas als alle mogelijkheden de revue gepasseerd zijn, gaan we over tot de volgende stap.
2. Uitwerken van de voorstellen. Als het een eenvoudige verbouwing betreft, kunnen wij prima de voorstellen uitwerken. Als het groter is, kunnen we in overleg met u een architect inschakelen. Of misschien hebt u zelf al een architect. We adviseren in dit stadium graag over de uitvoerbaarheid. Eventuele vergunningen kunnen aangevraagd worden
3. De offerte. Op basis van de uitgewerkte plannen kunnen we een nauwkeurige offerte maken. Als er verschillende uitvoeringsvarianten zijn, krijgt u daar alternatieve prijzen voor.
4. Als u akkoord bent met de offerte, beginnen we met de voorbereidingen. Er wordt een nauwkeurige planning gemaakt, de materialen worden besteld, afspraken met de onderaannemers worden gemaakt, zodat een soepel bouwproces verzekerd is.
5. De uitvoering van de bouw of verbouwing. Zeker bij een verbouwing proberen we de overlast tot een minimum te beperken. En bij nieuwbouw betrekken we u steeds bij alle vorderingen. De uitvoering wordt afgesloten met de oplevering. Eventuele kleine onvolkomenheden worden zo snel mogelijk verholpen, zodat u zo spoedig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe of vernieuwde huis.

Als onze werkwijze u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.