Verbouwing van uw vrijstaand woonhuis (en boerderij, herenhuis of twee-onder-een-kap huis).

Voor de verbouwing van uw huis (of u het nu woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning noemt, maakt niet uit) stelt u terecht hoge eisen aan uw aannemer. Hij moet zijn vak perfect beheersen, hij moet de werkzaamheden efficiënt tot een goed einde brengen, hij moet u alle zorgen uit handen nemen en hij moet met goede ideeën komen.
Als u al deze eisen stelt, komt u eigenlijk als vanzelf bij ons uit.

Wij zorgen voor een korte verbouwtijd.
Als je huis overhoop staat en overal bouwvakkers bezig zijn, dan is dat niet de leukste tijd van je leven. Maar als het goed georganiseerd is, zodat alles mooi op elkaar aansluit en het dus lekker efficiënt gaat, scheelt dat een heel stuk. We werken met een op elkaar ingespeeld bouwteam, waardoor we bijna blindelings van elkaar op aan kunnen en een verbouwing snel kunnen realiseren. Zodat u snel kunt genieten van uw verbouwde huis.

Als je van tevoren goed nadenkt, kom je voor minder verrassingen te staan.
Iedereen heeft het wel eens gehoord, als je gaat verbouwen, kom je altijd voor verrassingen te staan. Toch is dat niet altijd waar! Wij nemen de tijd om alles van tevoren heel goed in kaart te brengen, om u goed te adviseren over slimme oplossingen en u te wijzen op zaken waar u wellicht niet aan gedacht hebt. Zodat onaangename verrassingen uitblijven. En er uiteindelijk alleen de positieve verrassing op het einde is als de verbouwing nog beter uitpakt als u gedacht had.

Kwaliteit in vakmensen en materialen
Wij werken alleen met de beste mensen. Vakmensen die van hun beroep houden en met kwaliteitsmaterialen een perfect stukje werk maken. Die zich realiseren dat kwaliteitswerk zorgt dat u elke dag weer plezier beleeft aan uw woning.

U hoeft niet alleen maar toe te kijken.
Als u dat wilt, kunt u wellicht best een handje meehelpen bij de verbouwing van uw huis. Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden (en natuurlijk van uw eigen handigheid) kunnen we in overleg bekijken wat u eventueel kunt doen. Op die manier kunt u meehelpen aan het beheersen van de kosten. En het geeft natuurlijk ook een goed gevoel om aan je eigen huis te werken.

We wisselen graag met u van gedachten over het verbouwen van uw huis (of boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap huis of vrijstaande woning), of het nu gaat over een kleine aanpassing of een ingrijpende verbouwing. Mail ons voor een afspraak, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.