Kosten en offerte renovatie van uw vrijstaande woning, herenhuis of boerderij.

U hebt een waardevol pand. Een oude boerderij, een klassiek herenhuis, een landhuis of een royale vrijstaande woning. Met klassieke details en een voorname uitstraling. Natuurlijk realiseert u zich dat een renovatie niet echt goedkoop zal zijn, maar u wilt toch zeker niet de hoofdprijs betalen. Als u met ons in zee gaat, zijn er een aantal voordelen waardoor de kosten beheersbaar blijven.

Een vakman met veel ervaring werkt veel efficiënter.
Wij zijn meester-metselaars, met veel ervaring in het uitvoeren van traditionele metselwerken. Daardoor weten we precies wat er komt kijken bij het renoveren van oudere gebouwen, we beheersen de metseltechnieken en kunnen daardoor snel werken. Dat betekent minder uren en dus minder kosten.

Oude bouwmaterialen hebben voor ons geen geheimen. Nieuwe trouwens ook niet.
Bij de renovatie van oudere gebouwen is het vinden van de juiste materialen altijd weer een probleem. Behalve als je, zoals wij, goed thuis bent in die markt. We hebben een heel netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers van oude bouwmaterialen, we kennen de prijzen en kunnen voor u het beste materiaal tegen de scherpste prijs selecteren.
Maar ook in renovatieprojecten verwerken we natuurlijk ook moderne materialen. Omdat ze betere eigenschappen hebben, omdat ze beter isoleren, omdat ze het comfort verhogen. Uiteraard kunnen we u ook over deze materialen perfect adviseren.

Moderne techniek maakt een huis comfortabeler en milieuvriendelijker, ook bij renovatie.
Techniek staat niet stil, is het gezegde. En dat gaat tegenwoordig zeker ook op de bouw. De afgelopen jaren zijn er tal van nieuwe en verbeterde technieken geïntroduceerd die zorgen dat u aangenamer kunt wonen tegen lagere kosten. Natuurlijk hebben we het dan over geavanceerde isolatie, over zonne-energie, over klimaatbeheersing. Maar bijvoorbeeld ook over warmteterugwinning van douchewater of over domotica waarbij u met uw smartphone verschillende functies in uw huis op afstand kunt bedienen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn, hoe die in een renovatie ingepast kunnen worden en vooral hoe die mogelijkheden uw huis aangenamer kunnen maken. En kunnen zorgen voor lagere kosten.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.
Een offerte voor een renovatie van uw huis (of boerderij, herenhuis, landhuis of vrijstaande woning) vraagt om een goede voorbereiding. Wij vinden het dan ook altijd belangrijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. Waardoor we u praktische suggesties aan de hand kunnen doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.