Aanbouw of uitbouw van uw vrijstaand woonhuis of twee-onder-een-kap huis.

Bij het vergroten van uw bestaande woning is goed advies van veel belang. Je kunt immers niet zomaar een stuk aan je woning plakken. Technisch moet het allemaal perfect zijn en ook qua stijl moet het kloppen (of mag het soms net contrasteren!).

Wij hebben veel ervaring met het vergroten van bestaande woningen.
We zijn een bouwbedrijf met voornamelijk particuliere klanten en zien het als onze taak om onze klanten zoveel mogelijk te adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunnen we u veel ideeën aan de hand doen om de vergroting van uw woning tot een succes te maken. Door gewoon verder te denken en niet voor een gemakkelijke oplossing te gaan.

Prijsbewust bouwen is vooral slim bouwen
Natuurlijk wilt u niet te veel uitgeven aan de uitbouw van uw huis, maar tegelijkertijd wilt u wel kwaliteit. Wij kunnen dat prima combineren. Door de manier waarop wij werken (kleine vaste kern en een groot team van onderaannemers) krijgt u bij ons altijd een gunstige prijs. Maar zeker zoveel winst is er te halen door slim om te gaan met constructies, door de juiste keuze van materialen en door een uitgekiende manier van werken.

Wij regelen alle werkzaamheden, van begin tot einde.
Als je je bestaande huis, waar je ook nog in woont, onder handen gaat nemen, komt er wel wat op je af. Daarom is een aannemer die alles coördineert en voor alles zorgt (en verantwoordelijk is) natuurlijk wel zo handig. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering nemen wij u alle zorgen uit handen We werken met een aantal collega-bedrijven samen in een bouwteam. Vakmensen uit de regio die garant staan voor kwaliteit. Samen met u bekijken we of we daar gebruik van kunnen maken, natuurlijk mag u ook andere keuzes maken. Maar hoe dan ook, wij zorgen dat de aanbouw of uitbouw perfect voor elkaar komt.

Misschien is dit het moment om verder te kijken.
Vaak hebt u al een tijdje nagedacht voordat u beslist over aanbouw of uitbouw van uw huis, boerderij, herenhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning. En te vaak maken wij mee dat mensen zich dan op die ene oplossing, die ze in hun hoofd hebben, fixeren. Wij willen u uitnodigen om verder te kijken. En bijvoorbeeld ook na te denken over het energiezuiniger maken van uw woning, over zonne-energie. We adviseren u graag.

Als u onze manier van werken aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.