Kosten en offerte aanbouw of uitbouw van uw woning of twee-onder-een-kap huis.

Bij het vergroten van uw huis (of woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning noemt), door een aanbouw of uitbouw, is het kostenaspect natuurlijk heel belangrijk. U wilt niet te veel betalen, maar wel maximaal profijt hebben van uw investering. Een van de zaken waarmee u geld kunt besparen is goed nagaan hoe u zo efficiënt mogelijk kunt bouwen en vooral goed advies inwinnen.

Voordat je gaat bouwen moet je alles perfect in kaart brengen.
Zeker bij een aanbouw of uitbouw van een bestaand huis, is het zaak om de toestand van het huis goed in kaart te brengen. Kun je ‘oud’ probleemloos vastmaken aan ‘nieuw’? Hoe zit het met de verschillende installaties? Wij hebben de stelregel dat we beginnen met een nauwkeurige inventarisatie omdat we vervelende verrassingen achteraf tot elke prijs willen voorkomen. Het kost in het begin wellicht iets meer tijd, maar die verdienen we ruimschoots terug door probleemloos te kunnen bouwen.

Materialen zijn niet alleen een kostenpost.
Bij een aanbouw of uitbouw moeten de gebruikte materialen natuurlijk passen bij rest van het huis. Dat kan door nagenoeg dezelfde materialen te gebruiken of door juist te kiezen voor contrast. Vooral dat laatste kan verrassend uitpakken. Maar je kunt ook met een andere bril naar materialen kijken. Vanuit onze ervaring weten we dat sommige materialen beduidend eenvoudiger te verwerken zijn. Waardoor u veel kunt verdienen op de loonkosten. Wij adviseren u graag over de juiste keuze. Zodat u een optimale mix krijgt tussen kosten en uitstraling.

Bij een aanbouw of uitbouw is het zaak om ook de rest van het huis kritisch te bekijken.
Bij een geplande uitbouw of aanbouw is er de neiging om het bestaande huis als een gegeven te beschouwen. Maar zeker wat betreft energiebesparing en installaties zijn er de afgelopen jaren grote ontwikkelingen geweest die uw woongenot stevig kunnen verhogen, waarbij uw vaste lasten ook nog eens lager uit kunnen vallen. Denk bijvoorbeeld aan isolatieglas, zonne-energie, domotica. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn en nodigen u graag uit net iets verder te kijken dan alleen de uitbouw of aanbouw.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.
Een offerte voor een aanbouw of uitbouw van een bestaand huis of woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning vergt een goede voorbereiding. Naast tekeningen en een bestek, vinden wij het ook altijd noodzakelijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. En we kunnen u dan ook praktische suggesties aan de hand doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.