Renovatie van uw woonhuis (en boerderij of herenhuis).

U hebt een woning met een klassieke uitstraling. Bijvoorbeeld een oude boerderij, een klassiek herenhuis, een landhuis of een royale vrijstaande woning. En u geniet dagelijks van het bijzondere karakter van uw huis. Maar het comfort is niet meer helemaal van deze tijd en de energiezuinigheid kan ook wel wat verbeterd worden. Dus u hebt besloten dat het tijd is voor een renovatie. Dan is het zaak dat u een deskundige aannemer zoekt die met vakmanschap en liefde te werk gaat.

Wij gaan met respect met uw huis om.
Vakmanschap betekent niet alleen dat je vak tot in de puntjes beheerst, maar zeker ook dat je oog hebt voor het unieke karakter van een ouder huis. Dat je zorgvuldig omgaat met alle elementen van de woning en elke toevoeging heel goed overweegt. We zijn meesters in traditionele metselwerken en hebben ons omringd met vakmensen die gevoel hebben voor traditie. Zodat een renovatie zorgvuldig uitgevoerd wordt.

Duurzaamheid, een actueel begrip maar eigenlijk ook een traditionele waarde.
Een actueel begrip als duurzaamheid heeft natuurlijk al een lange traditie. Vroeger werd er vaak heel duurzaam gebouwd en als je een gebouw met een geschiedenis in stand kunt houden, ben je natuurlijk heel duurzaam bezig. En als je daarnaast op een slimme manier nieuwe technieken in een huis kunt verwerken, kun je het energieverbruik vaak drastisch terugbrengen. En tegelijk het comfort in de woning belangrijk verhogen. Als je de kennis en ervaring hebt (zoals wij die hebben) kun je een heel intelligente mix maken tussen een traditionele uitstraling en moderne, zuinige technieken.

We vertellen u graag welke mogelijkheden er in uw specifieke geval zijn, als u ons een mailtje stuurt, maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een oriënterend gesprek.