Aannemer renovatie of restauratie boerderij, herenhuis of vrijstaande woning.

Het renoveren of restaureren van woningen doet een groot beroep op het vakmanschap. Daarom vinden wij een renovatie of een restauratie een van de mooiste klussen die we uit kunnen voeren.
Het begint met heel goed kijken naar een gebouw en samen met de architect een gedegen plan van aanpak maken. Nauwkeurig moet bekeken worden wat verwijderd moet worden en wat behouden kan blijven. Daarna begint de zoektocht naar authentieke bouwmaterialen. Dankzij onze goede contacten in de bouwwereld hebben we tal van adressen waar interessante materialen te koop zijn.
En voor de vervanging van oude bouwmaterialen die niet meer te koop zijn, werken we samen met gespecialiseerde vakmensen die het oude ambacht nog beheersen en kunnen zorgen voor een stijlvolle vervanging.

Zelf zijn we specialisten in traditionele metselwerken. Natuurlijk hebben de verschillende metselverbanden geen geheimen voor ons, maar wij zijn ook ware meesters in siermetselwerk en het uitvoeren van bogen.

Het renoveren of restaureren van uw oude woning (of boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap huis of vrijstaand huis) is bij ons dus in zeer vertrouwde handen. Voor alles zorgen we er voor dat het authentieke karakter van het gebouw behouden blijft of zelfs nog versterkt wordt. Want echt vakmanschap is niet alleen je vak goed uit kunnen oefenen, maar zeker ook kennis hebben van de verschillende bouwstijlen. En met respect om kunnen gaan met een oud gebouw.

Daarnaast hebben we ook veel ervaring in het verwerken van nieuwe technieken in traditionele gebouwen. Zodat een gerenoveerd gebouw zowel zijn unieke karakter behoudt als toch heel comfortabel en energiezuinig kan zijn. Zo laten we oud en nieuw op een heel harmonische manier samen gaan. Modern vakmanschap dus!

Als onze manier van werken bij renovaties of restauraties u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.