Aannemer nieuwbouw van uw vrijstaand huis, twee-onder-een-kap huis of boerderij.

Nieuwe woningen bouwen is het mooiste wat er is. Vinden wij tenminste. Want een nieuwe woning is het sluitstuk van een heel proces van plannen maken, tekeningen beoordelen (en proberen je dan een voorstelling te maken hoe het er uit gaat zien) en uiteindelijk bouwen. Waarbij wij er altijd naar streven dat het uiteindelijke resultaat de verwachtingen nog overtreft.
Als je tijdens het bouwproces de woning (of u het nu woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning noemt, maakt niet uit) langzaam ziet groeien en steeds mooier ziet worden; als je ziet hoe alle onderdelen van het bouwproces als vanzelfsprekend in elkaar grijpen, dan weet je dat je met een heel mooi vak bezig bent. En dat we veel voor u kunnen betekenen.

Wij realiseren ons heel goed dat een woning bouwen meer is dan stenen op elkaar metselen, tegels zetten en installaties installeren. Het is het realiseren van een prettige omgeving waar u (en uw gezin) kunt leven, eventueel werken, maar vooral kunt genieten. Iedere dag weer opnieuw.

Daarom steken we om te beginnen veel tijd in de voorbereiding. We praten uitgebreid met onze klanten zodat we precies weten wat ze willen. Vanuit onze ervaring kunnen we tal van ideeën aandragen om het woongenot te verhogen, maar het is natuurlijk altijd de klant die de uiteindelijke keuze maakt.
Uiteraard is het plan van de architect maatgevend, maar binnen die kaders kunnen wij dankzij ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring veel extra’s toevoegen.

Ook tijdens het bouwproces zorgen we voor een voortdurende en open communicatie, steeds is er overleg over de toe te passen materialen, over de voorgang. Wij houden er van om u werkelijk dicht bij het bouwproces te betrekken.
En als u tijdens het bouwproces op de een of andere manier mee wilt helpen (en zo een stukje van de kosten wilt drukken) dan kan dat prima. We doen dat regelmatig en hebben er goede ervaringen mee. Vanzelfsprekend maken we goede afspraken, in onderling overleg komen we daar altijd uit.

Het belangrijkste is dat u straks in uw nieuwe woning gelukkig bent. Daar zijn al onze inspanningen op gericht.

Als onze manier van werken bij nieuwbouw u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.