Nieuwbouw van uw woning of twee-onder-een-kap huis.

Het bouwen van een nieuw huis (of u het nu woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning noemt, maakt niet uit) is een van de grote beslissingen die een mens in zijn of haar leven neemt. Het is iets wat je (meestal) niet vaak doet en waar de keuzes die maakt flinke gevolgen heeft. Een van de voornaamste keuzes is natuurlijk wel wie je de realisatie van je huis toevertrouwt.

Bij een zo persoonlijke zaak als de nieuwbouw van uw huis, is het logisch om te kiezen voor een bouwer die dat persoonlijk aspect zwaar laat wegen. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat het met vakmanschap en kwaliteit helemaal goed zit, maar daarnaast wilt u zeker toch ook een bedrijf dat u in alle fases van de bouw goed adviseert.

Het begint met de tekening van de architect (of toch eerder?).
Meestal loopt u al langer rond met het plan om een huis te (laten) bouwen. En hebt al heel wat huizen bekeken om ideeën op te doen. Uiteindelijk kiest u een architect om uw plannen concreet te maken.
Maar misschien is het ook een idee om al in dit stadium contact met ons op te nemen. We kunnen u laten zien wat we gerealiseerd hebben en u vooral vertellen welke bijzondere eigenschappen de verschillende woningen hebben. Zaken die u van de buitenkant vaak niet kunt zien. Daardoor komt u beter voorbereid bij de architect.

Een offerte is bij ons meer dan een prijs.
Natuurlijk is de prijs van het bouwen van uw huis heel belangrijk. Laat daar geen misverstand over bestaan. Omdat wij een kleine vaste kern hebben (en praktisch geen overhead) en naar behoefte meer of minder vakmensen in kunnen schakelen, kunnen we u altijd een scherpe prijs offreren. Maar we doen graag meer. We geven u graag suggesties voor meer comfort, voor extra duurzaamheid, voor energiebesparing, kortom voor alles wat het wonen aangenamer maakt.

We hebben veel ervaring met vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap.
Wij werken hoofdzakelijk voor de particuliere markt. Dat betekent enerzijds dat we veel ervaring hebben met de particuliere opdrachtgever (met mensen zoals u dus), anderzijds betekent het ook dat we heel veel ervaring hebben met de typen woningen zoals die in de particuliere markt gebouwd worden. Vrijstaande woningen dus, twee-onder-een-kap, bungalows, herenhuizen.

Wij zijn uw aanspreekpunt tot aan de oplevering (maar ook daarna nog).
Als u uw huis door ons laat bouwen, zijn wij voor het hele bouwproces verantwoordelijk. Wij nemen u alle zorgen uit handen, regelen (in samenspraak met u) alle onderaannemers en houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. We begeleiden u bij alle beslissingen (en tijdens de bouw moet toch regelmatig van alles beslist worden) en adviseren u over de keuzes. Kortom, we kiezen echt voor een persoonlijke aandacht. Omdat we er heilig van overtuigd zijn dat er alleen op die manier een optimaal resultaat kan ontstaan.

Duurzaamheid is niet zomaar een kreet, maar een manier van naar de wereld kijken.
Duurzaam bouwen is bouwen met de blik op de toekomst. Duurzaam omgaan met materialen, zorgen dat bouwmaterialen eventueel hergebruikt of verantwoord gerecycled kunnen worden. Energiezuinig bouwen en zoveel mogelijk je eigen energie opwekken. We hebben tal van ideeën voor u hoe u bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Alleen dit al is meer dan voldoende reden om in een vroeg stadium contact met ons op te nemen. Mail ons, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.