Kwaliteit

Als u een huis laat bouwen of een verbouwing laat uitvoeren, wilt u natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit. Bij Peter Hurkmans Bouw staat kwaliteit voorop. Wij zijn uitstekende vakmensen met veel ervaring en we werken met de beste materialen.

Vakmanschap is uw beste garantie voor kwaliteit.
Bouwen en verbouwen is het mooiste wat er is. Vinden wij in ieder geval. Vanuit het niets binnen afzienbare tijd iets heel moois maken, geeft veel voldoening. We werken met veel liefde voor ons vak en zijn voortdurend bezig om onze kennis van bouwtechnieken en materialen up-to-date te houden. Zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Omdat we veel voor de particuliere markt werken, hebben we gelukkig ook klanten die perfect vakwerk op prijs kunnen stellen.
Uiteraard zorgen we ook voor een hoge kwaliteit bij onze onderaannemers. We hebben in de loop der jaren een mooi team om ons heen geformeerd waarvan we weten dat de kwaliteit onberispelijk is (en de prijs heel redelijk). Samen kunnen we een kwalitatief hoogwaardige bouw of verbouwing garanderen.

We hebben veel kennis van mooie materialen.
Naast vakmanschap is natuurlijk het materiaal dat verwerkt wordt van invloed op de uiteindelijke kwaliteit. We hebben door onze ervaring veel kennis opgebouwd over materialen, hun verwerkbaarheid (ook in kostenopzicht belangrijk) en hun duurzaamheid. We rekenen u graag voor dat betere materialen, die in eerste instantie misschien iets duurder lijken te zijn, uiteindelijk meer voldoening geven en uiteindelijk nauwelijks duurder blijken te zijn. Goedkoop is maar al te vaak duurkoop!

Als u ook voor kwaliteit kiest, mail ons dan, we maken graag een afspraak voor een verhelderend gesprek.