We werken samen met betrouwbare bouwpartners.

Het bouwen of verbouwen van een huis is een droom voor velen. Maar het is ook een hele onderneming, want aan veel dingen moet worden gedacht. U komt voor belangrijke beslissingen te staan die van invloed zijn op tal van factoren. Zo krijgt u bijvoorbeeld te maken met vragen als: Als ik kies voor een aannemer, met welke onderaannemers ga ik dan in zee? Waar moet ik op letten? Hoe kies ik een goed bouwteam dat de werkzaamheden goed op elkaar afstemt?

We zijn prima ingevoerd in de regionale bouwwereld. We werken met veel onderaannemers en zien met eigen ogen wie goed werk levert. Bij het realiseren van projecten werken we dan ook graag (maar zeker niet dwingend) samen met vertrouwde collega-bouwbedrijven. Collega’s waarvan we weten dat ze vakwerk maken en die garant staan voor een soepele bouwproductie. Vakmensen waar u van op aan kunt. Met ieder zijn eigen ambacht als basis, gecombineerd met de geavanceerde technieken van deze tijd. En met de zekerheid dat ze de werkzaamheden op elkaar af stemmen. Want dat is wel zo efficiënt.

Wij houden de regie over het bouwproces.

Als u met ons in zee gaat, houden wij altijd de regie over het hele bouwproces. En in overleg met u kijken we of u gebruik maakt van de voordelen van onze bouwpartners. Of dat u voor een andere vakman kiest. Want uiteraard kan dat prima. Maar wij zijn altijd uw aanspreekpunt en dragen de eindverantwoordelijkheid. Wij nemen u alle zorgen uit handen en garanderen u dat het eindresultaat onberispelijk is.