Aannemer aanbouw of uitbouw van uw vrijstaande woning of twee-onder-een-kap huis.

Vaak bent u op zich wel gelukkig met het huis waar u in woont en ook met de buurt, maar past het huis om de een of andere reden niet meer zo goed. U komt ruimte tekort. Door een veranderde situatie van uw gezin, doordat u een eigen bedrijf aan huis wilt beginnen of misschien wel omdat een hobby meer ruimte vraagt.
Tegenwoordig is verhuizen naar een grotere woning niet meer automatisch de eerste impuls, het uitbouwen van uw woning is dan wellicht een meer voor de hand liggende oplossing.

Grote ervaring met aanbouw en uitbouw van vrijstaand huizen, twee-onder-een-kap huizen, herenhuizen, landhuizen, boerderijen of andere woningen.
Wij zijn een bouwbedrijf met een grote en lange ervaring en we hebben al tal van aanbouwen en uitbouwen gerealiseerd. Door onze expertise zijn wij de ideale partner om mee van gedachten te wisselen.
Het heeft nogal wat voordelen om al in een vroeg stadium contact met ons op te nemen. Nog voordat er een lijn op papier gezet is, kunnen wij u prima adviseren welke oplossing bouwtechnisch de voorkeur heeft. Zodat bij de realisatie zowel al uw wensen probleemloos vervuld kunnen worden, maar daarnaast het geheel ook zo efficiënt (en dus zo kostenbewust) mogelijk gebouwd kan worden.

We realiseren ons terdege dat werken aan een huis, terwijl u er nog in woont, soms wat overlast met zich meebrengt. Wij proberen dat altijd te minimaliseren.
Ten eerste zijn wij (en onze onderaannemers) er op getraind u zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, en ten tweede zorgen we er voor dat het hele bouwproces zo soepel mogelijk verloopt. En dankzij ons bouwteam kunnen we een probleemloze werkopvolging garanderen. Zodat de eventuele overlast maar van korte duur is. En u snel kunt genieten van alle voordelen van de aanbouw of uitbouw.


Als onze werkwijze bij het realiseren van een aanbouw of uitbouw u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.