Kosten en offerte verbouwing van uw vrijstaande woning (en twee-onder-een-kap huis of boerderij).

Bij een verbouwing van uw huis (of u het nu woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning noemt, maakt niet uit) kan het natuurlijk om heel verschillende zaken gaan. Het kan gaan om de relatief simpele vervanging van een kozijn tot de volledige remake van uw huis, waarbij zowel de binnen-als de buitenzijde ingrijpend onder handen genomen wordt. De kosten kunnen vanzelfsprekend dus nogal uiteen lopen. Toch zijn er een aantal zaken die van invloed zijn op de prijs, zaken die in alle gevallen gelden.

Door goed samen te werken kunnen veel kosten bespaard worden.
Bij een beetje ingrijpende verbouwing hebt u al snel te maken met veel verschillende bouwdisciplines. De metselaar, timmerman, elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, schilder, dakdekker. Een misverstand is zo geboren en kan u veel geld kosten. Als de werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd gaat het bouwproces probleemloos en worden kostbare misverstanden voorkomen. Wij werken met geselecteerde bouwbedrijven uit de regio samen in een bouwteam. Samen staan we sterk voor modern vakmanschap en omdat we veel samenwerken kunnen we een probleemloze, efficiënte bouw garanderen.

Moderne techniek maakt een huis comfortabeler en milieuvriendelijker.
Techniek staat niet stil, is het gezegde. En dat gaat tegenwoordig zeker ook op de bouw. De afgelopen jaren zijn er tal van nieuwe en verbeterde technieken geïntroduceerd die zorgen dat u aangenamer kunt wonen tegen lagere kosten. Natuurlijk hebben we het dan over geavanceerde isolatie, over zonne-energie, over klimaatbeheersing. Maar bijvoorbeeld ook over warmteterugwinning van douchewater of over domotica waarbij u met uw smartphone verschillende functies in uw huis op afstand kunt bedienen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en vooral hoe die mogelijkheden uw huis aangenamer kunnen maken. En kunnen zorgen voor lagere kosten.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.
Een offerte voor een verbouwing van uw woonhuis, boerderij, herenhuis, landhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning (of dat nu groot of relatief klein is) vraagt om een goede voorbereiding. Wij vinden het dan ook altijd noodzakelijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. Waardoor we u praktische suggesties aan de hand kunnen doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.