Staalframewoning op bestaande fundamenten

Bouwen met staalframes heeft veel voordelen: kwalitatief hoogwaardig, energiezuinig, duurzaam en snel. In Drunen bouwen we een staalframewoning (de staalframes worden geleverd door Nedframe). De oude woning is gesloopt en op de bestaande fundamenten bouwen we een nieuwe woning met staalframes. Bouwen met staalframes gaat snel: de eerste dag is de begane grond al bijna gereed en na een paar dagen is de woning al wind- en waterdicht. De woning is opgeleverd totaal 9 weken.

Bijzonder aan de woning zijn de diverse wandafwerkingen.

Bij de buitengevel is het isolatiepakket afgewerkt met de hoogwaardige premium gevelisolatie StoTherm Classic. StoTherm Classic kent een hoge slag- en stootvastheid plus een hoge scheurbestendigheid.
De donkere accenten tussen de kozijnen zijn afgewerkt met Keralit Sponningdeel 143 in de kleur eiken classic, een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.
De binnenwanden zijn afgewerkt met Knauf Diamant Board, een topkwaliteit afbouwplaat vooral daar waar extra eisen aan geluidsisolatie, brandwerendheid, vochtbestendigheid, sterkte en oppervlaktehardheid gesteld worden.
De plafonds zijn afgewerkt met Fermacell gipsvezelplaat. Fermacell is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk. Het is direct klaar voor afwerking.