Bouwen met staalframes biedt prima mogelijkheden voor gevelafwerking en binnenwanden.

Bij het bouwen van een woning op basis van staalframes (zoals wij die toepassen van Nedframe) ontstaan hele mooie mogelijkheden om de wanden, zowel binnen als buiten, af te werken in combinatie met een optimaal isolatiepakket. U hebt een vrijwel onbeperkte keuze om uw woning juist die uitstraling te geven die u wenst.

Bij een woning in Drunen met een strakke uitstraling hebben we staalframes toegepast (op de bestaande fundering) en vervolgens een uitgekiend afwerkpakket toegepast die het strakke karakter van de woning onderstrepen. Een afwerking bovendien met optimale bouwfysische eigenschappen (zoals isolatie, slagvastheid, scheurbestendigheid, etc.).

StoTherm Classic premium gevelisolatie
De buitenwanden zijn afgewerkt met de hoogwaardige premium gevelisolatie StoTherm Classic.Bij de buitengevel is het isolatiepakket (op de OSB-plaat die op het staalframe is bevestigd) afgewerkt met de hoogwaardige premium gevelisolatie StoTherm Classic. StoTherm Classic heeft een slag- en stootvastheid die tien maal hoger is dan die van minerale systemen. Plus een hoge scheurbestendigheid. Onweer, hagel, drukke verkeersingangen, of voetballende kinderen, StoTherm Classic blijft er altijd onberispelijk uit zien. De gevel is goed beschermd tegen alg- en schimmelvorming en kent geen uitbloeiingen.


Keralit gevelbekleding voor opvallende accenten

De donkere accenten tussen de kozijnen zijn afgewerkt met Keralit Sponningdeel 143 in de kleur eiken classic.De donkere accenten tussen de kozijnen zijn afgewerkt met Keralit Sponningdeel 143 in de kleur eiken classic.
Door de gepatenteerde samenstelling is het sponningdeel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Vandaar de zekerheid van 10 jaar garantie! Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding die gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevelbekleding wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is onderhoudsarm.

Binnenwanden afgewerkt met Knauf Diamant Board
De binnenwanden zijn afgewerkt met Knauf Diamant Board, een topkwaliteit afbouwplaat.Diamond Board is een topkwaliteit afbouwplaat, die de eigenschappen van gipsvezel en de voordelen van gipskarton combineert. Door zijn unieke samenstelling is Diamond Board prima geschikt voor beplating van lichte, niet dragende scheidingswanden met houten of metalen staanderwerk. Vooral daar waar extra eisen aan geluidsisolatie, brandwerendheid, vochtbestendigheid, sterkte en oppervlaktehardheid gesteld worden.




De plafonds afgewerkt met Fermacell gipsvezelplaat.

De plafonds zijn afgewerkt met Fermacell gipsvezelplaat, direct klaar voor afwerking.Fermacell gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide worden gewonnen uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Fermacell is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk. Het is direct klaar voor afwerking.
Het heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, is niet brandbaar en heeft een prima isolatiewaarde. Op Fermacell gipsvezelplaten kunnen zonder problemen tegels, dun structuurpleisterwerk, verflagen en behang worden aangebracht.

Bij de keuze van de verschillende wandafwerkingen is ons advies doorslaggevend geweest. Dankzij onze grote ervaring en onze kennis van het nieuwe bouwen kunnen wij materialen en systemen adviseren die een optimale verwerkbaarheid combineren met opmerkelijke bouwfysische eigenschappen.

Natuurlijk kunnen we ook voor uw bouwproject (of dat nu een simpele verbouwing is of de een compleet nieuwe woning) adviseren over de meest optimale bouwmethode. Stuur ons een mailtje en we nemen op korte termijn contact met u op. Wellicht is dat het begin van iets heel moois!