Staalframes van Nedframe, de ideale basis voor het duurzaam en energiezuinig bouwen van uw woonhuis.

Bij het bouwen met staalframes worden staalprofielen op een computergestuurde machine op maat geproduceerd, gemonteerd tot complete gevels, wanden, vloeren en daken en op de bouwplaats samengevoegd tot een staalframecasco.
Staalframes zijn ontworpen om gecombineerd te worden met een optimaal isolatiepakket. Samen met het gebruik van alternatieve energiebronnen is een staalframehuis daarmee een uitstekende basis voor duurzaam en energiezuinig wonen. Wij realiseren verschillende staalframehuizen met Nedframe staalframes.

Staalframes, de nieuwe manier van bouwen
Bouwen met staalframes staat voor een geheel nieuwe manier van bouwen. Een wijze van bouwen waarbij de oude, traditionele manier (met veel tussentijdse aanpassingen, veel bouwafval en veel tijdverlies) ingeruild wordt voor een snelle, schone en efficiënte wijze van bouwen. Met tal van voordelen en een optimale ontwerpvrijheid.

Particuliere opdrachtgevers kunnen met een staalframe duurzaam en energiezuinig bouwen
Duurzaam en energiezuinig bouwen heeft in steeds meer gevallen de voorkeur. Zeker ook bij particuliere opdrachtgevers. Mensen willen, vooral ook in hun woning, zichtbaar maken dat ze oog hebben voor het milieu en voor het zorgvuldig omgaan met de schaarse natuurlijke hulpbronnen.
Dan is het zeker verstandig om samen met uw architect (en aannemer) een staalframehuis te overwegen.


Meer info over de Nedframe staalframes op de website: www.nedframe.nl